Sadeltilpasning er en tillidssag, og vi vil derfor gerne være sikre på, at vi lever op til din tillid. Uanset hvem du har bestilt tid hos, kan du være sikker på at du får besøg af en uddannet sadelmager. Ønsker du at bestille en tid til sadeltjek på en rute eller på værkstedet, kan du holde dig opdateret her.

Når du har fået en tid til sadeltjek, er det vigtigt, at du er klar, når sadelmageren kommer.

Det betyder at:
– Du og hesten er opsadlet og klar på ridebanen eller i ridehuset
– Har din hest brug for ekstra opvarmning eller lignende, kan du med fordel gøre det, inden vi kommer, så vi har god tid til at gennemgå sadlen.
– Efter at have set hest og sadel under rytter, skal I kunne stå et roligt sted, hvor hesten står opbundet, mens sadelmageren kigger på hest og sadel.

Vi har brug for en jævn opbindingsplads, med god plads omkring hesten, og god belysning. Vores klare anbefaling er, at sadlen tjekkes under ridning. Det betyder, at der skal være adgang til ridebane eller ridehal, så vi kan se hesten i bevægelse. Et sadeltjek tager 30-60 min. alt efter om der er tale om en ny hest eller en hest med eksisterende journal ved Sadelspecialisten.

Du får, medmindre andet er aftalt, kopi af journalen udleveret ved afslutning af besøg. Her vil stå noteret hvilket arbejde, der skal udføres på sadlen, hvilken pris der er aftalt, og hvornår arbejdet er færdigt.

Skal sadlen ikke med hjem på værkstedet, afregner vi i stalden for besøg – enten kontant eller på MobilePay. Betaling noteres på journal og faktura/kvittering fremsendes på mail.

Har du eller din hest behov for ekstra hensyn af en bestemt art, må du meget gerne give besked herom.

Vi bestræber os på at komme til aftalt tid, men heste kan være svære at planlægge efter. Derfor er den aftalte tid en ca. tid. Det betyder, at man må beregne at tiden kan variere med +/- 15 min. Rykker tiden yderligere ringer vi naturligvis til dig. Vær opmærksom på, at vi ikke kan modtage sms.

Klik her for prisliste og handelsbetingelser. Aflyser man inden for et hverdagsdøgn af den aftalte tid, faktureres et administrationsgebyr på 300kr.