Hvis du er på jagt efter en ny sadel, er en sadelprøvning en rigtig god start. Her kommer sadelmageren med flere forskellige sadler, der kan afprøves på hesten. Sadlerne har sadelmageren valgt ud fra forudgående information omkring hesten og rytterens ønsker til sadel. Sadelprøvningen kan guide dig i den rigtige retning, når det gælder valg af sadel.

Sadelprøvning er en tillidssag, og vi vil derfor gerne være sikre på, at vi lever op til din tillid. Uanset hvem du har bestilt tid hos, kan du være sikker på at du får besøg af en uddannet sadelmager. Ønsker du at bestille en tid til en sadelprøvning på en rute eller på værkstedet, kan du holde dig opdateret her.

Sadelmageren tager forskellige bud på sadler til dig og din hest med til sadelprøvningen. Sadlerne er særlig udvalgt ud fra de ønsker og oplysninger, vi modtager fra dig inden sadelprøvningen.
Har du selv forskellige brugte sadler, du gerne vil prøve på din hest, er du meget velkommen til at medbringe dem til sadelprøvningen. En sadelprøvning tager ca. 1½ time.

Helt generelt anbefaler vi et budget på minimum 10.000kr. for at finde den bedst mulige løsning for dig og din hest. Ligger dit budget under 10.000kr., hjælper vi selvfølgelig stadig gerne inden for de mulige rammer.

En sadelprøvning koster 1500kr. Prisen for sadelprøvningen er gældende uanset sadelprøvningens udfald. Vælger du at købe ny sadel hos os indenfor 14 dage af sadelprøvningen gælder følgende:
– Ved køb af brugt sadel er tilpasning inkl.
– Ved køb af ny sadel til under 10.000kr. er tilpasning inkl.
– Ved køb af ny sadel til over 10.000kr. er sadelprøvning og tilpasning inkl.

Du kan finde vores priser her og handelbetingelser her. Aflyser man inden for et hverdagsdøgn af den aftalte tid, faktureres et administrationsgebyr på 300kr.