Hvem er sadelspecialisten ?

Hos Sadelspecialisten møder du Kit H. Hansen, som er indehaver af firmaet. Kit fik sit svendebrev fra Sadelmakeriskolan i Tärnsjö i 2005, og startede firmaet Sadelmager Kit H. Hansen, som i dag er blevet til Sadelspecialisten. Det er oftest Kit du møder når du bestiller tid til besøg af sadelmageren enten hos dig eller på værkstedet.

På værkstedet møder du også Marthe K. Juhlset Bråten. Marthe er uddannet på samme skole, og fik sin eksamen i 2015. Hun har i forbindelse med sin uddannelse været i lærlingeforløb hos Kit, og et par andre dygtige sadelmagere i Sverige og Norge. Vi er rigtigt stolte over at Marthe valgte at flytte til Danmark, og komme og arbejde hos Sadelspecialisten. Udover at være dygtig til at lave og tilpasse sadler, tilfører Marthe viden om seler og køresport.

Hos Sadelspecialisten hjælper vi dig gerne med at tilpasse din egen sadel, og kan også hjælpe dig hvis du er på jagt efter en anden sadel. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg af brugte og nye sadler.

Vi er kræsne når vi vælger vores sadelmærker, og de firmaer vi forhandler sadler fra er nøje udvalgt.

Vi forhandler sadler af følgende mærker

Jeremy Rudge – Sadler efter mål til både hest og rytter. Vores absolut top sadel, som kan laves helt efter dine ønsker og hestens behov.

Adam Ellis –  Engelsk kvalitetssadel. Mange forskellige modeller der tilgodeser både hest og rytter.

Kentaur  –  Vores standard sadel som overhovedet ikke er standard. Kentaur laver utroligt mange modeller, så her kan vi få sadler hjem til mange forskellige hestetyper, og til en overkommelig pris. Kentaur er et mærke med utroligt mange valgmuligheder til både hest og rytter.

Kent and Master – Engelsk kvalitet med meget reguleringsmulighed. Fåes i forskellige pasforme til forskellige hestetyper.

Vi tilbyder sadelmagerarbejde v uddannet og exam. sadelmager, og du kan selvfølgelig købe din nye sadel med vejledning og tilpasning af sadelmageren.