Hvem er sadelspecialisten ?

Vi er stolte af, at vi i dag er flere uddannede sadelmagere hos Sadelspecialisten. Vi har hver tre års faguddannelse bag os, så ligemeget hvem du møder hos Sadelspecialisten,  kan du være sikker på at vi har fagligheden i orden. Vi er selvfølgelig forskellige, og har forskellige interesser, kompetencer og erfaring. Når du bestiller en tid kan du naturligvis få lige netop din foretrukne sadelmager på besøg. Og er det noget, der haster har vi med tre sadelmagere nu også mulighed for at begrænse ventetiden. Udover relevant uddannelse og eksamen, har vi begge naturligvis svendebrev. Vi deltager løbende i kurser og efteruddannelse, så du kan være sikker på, at vi er helt opdateret med den nyeste viden.

Nedenunder kan du læse lidt mere om os.

Kit Hollerup Hansen er indehaver af firmaet. Kit er uddannet fra Sadelmakeri skolan årgang 2002-2004. Svendebrev i 2005. Sadelmager Kit H. Hansen så dagens lys i 2006, og dette firma blev siden til Sadelspecialisten Aps. Kit kører ude på ruter mandag-onsdag og har sin faste dag på værkstedet om torsdagen.

Nina Øxenhave Andersen er uddannet fra Sadelmakeri Skolan årgang 2016-2018. Nina startede som praktikant hos Sadelspecialisten Aps, hvorefter Kit valgte at beholde Nina som fuldtidsansat sadelmager. Nina veksler mellem at køre på ruter og være på værkstedet mandag-onsdag. Ligesom Kit er hun fast på værkstedet hver torsdag.

Susan Helany har stort kendskab til både branchen og hesteverdenen generelt. Susan laver sammen med sadelmagerne rytteranalyser. Derudover hjælper hun med alt vedrørende tidsbestilling, fakturering og varebestilling.

Vores nyeste medarbejder Annette er netop startet hos Sadelspecialisten. Du vil møde hende, når du kommer på værkstedet, og vi vil glæde os til at fortælle lidt mere om hende i den nærmeste fremtid.

Hos Sadelspecialisten hjælper vi dig gerne med at tilpasse din egen sadel, og kan også hjælpe dig hvis du er på jagt efter en anden sadel. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg af brugte og nye sadler.

Vi er kræsne når vi vælger vores sadelmærker, og de firmaer vi forhandler sadler fra er nøje udvalgt.

Vi forhandler sadler af følgende mærker

Jeremy Rudge – Sadler efter mål til både hest og rytter. Vores absolut top sadel, som kan laves helt efter dine ønsker og hestens behov.

Adam Ellis –  Engelsk kvalitetssadel. Mange forskellige modeller der tilgodeser både hest og rytter.

Kent and Master – God kvalitet til en god pris. Her får du en sadel der er utrolig tilpasningsvenlig. Udover mulighed for tilpasning af stopning og stropsætning – kan der også skiftes bredde fra smal til xxbred. De fåes desuden som standard til forskellig hestetyper.

Kentaur  –  Vores standard sadel som overhovedet ikke er standard. Kentaur laver utroligt mange modeller, så her kan vi få sadler hjem til mange forskellige hestetyper, og til en overkommelig pris. Kentaur er et mærke med utroligt mange valgmuligheder til både hest og rytter.

Thorowgood – Prisvenligt alternativ men stadig i fornuftig kvalitet. Gode justeringsmuligheder til hesten der stadig vokse – eller den ikke-standard type, der kan være svær at finde sadel til på brugtmarkedet.

Vi tilbyder sadelmagerarbejde v uddannede og exam. sadelmagere, og du kan selvfølgelig købe din nye sadel med vejledning og tilpasning af sadelmageren.