Obs! Pga. situationen med COVID-19 har vi midlertidigt lukket ned for udkørende ture og besøg på værkstedet. Har du fået tildelt en tid, kontakter vi dig direkte. Vi er stadig på værkstedet og kan foretage reparationer – følg evt. med på vores Facebook-side for at gøre brug af de tilbud, der oprettes i denne helt særlige situation. Vi følger myndighedernes anbefaling og tager løbende stilling til situationen

Kommende værkstedsdage:
Opdateres snarest

Ønsker du at bestille tid på en af ruterne eller på værkstedet bedes du udfylde denne formular: Tidsbestilling og sende den til kit@kithh.dk. Er du i tvivl, er du også meget velkommen til at ringe til os på telefon 71 99 68 30.

Ønsker du en tid hurtigt, anbefaler vi, at du kommer på værkstedet. Sadelmagerne er på værkstedet hver torsdag.

Har du hest i vores nærområde, kan du altid booke en tid ved at sende en e-mail. Vi har Kit eller Nina ude at køre i området minimum en gang i ugen.

Vi kører i lokalområdet hver uge. Det inkluderer bl.a.:
Billund, Bredsten, Egtved, Ejstrupholm, Fredericia, Give, Grindsted, Hedensted, Jelling, Kolding (nord), Uldum, Vejle, Vorbasse.

Vi kører som udgangspunkt i følgende områder med jævne mellemrum: Herning, Kolding (syd), Silkeborg, Skanderborg og Horsens.

Vi har opsamlingssteder på Fyn og Djursland, hvor det er muligt at køre til 3-6 gange om året.

Sadelmagerne kører ude i tidsrummet kl.9-16. Der er ofte rift om eftermiddagstiderne. Har du mulighed for at være fleksibel med tidspunkter, kan vi nemmere finde en hurtig tid til dig.

Aflyser man inden for et hverdagsdøgn af den aftalte tid, faktureres et administrationsgebyr på 300kr.