Vi kører ud alle mandage og onsdage. 

Vi oplever lige nu ekstraordinær travlhed. Ønsker du at blive planlagt ind på en rute, beder vi dig udfylde og sende vores tidsbestillingsdokument til Tid@Sadelspecialisten.com så ringer vi til dig når vi planlægger en rute i dit område.

 

Ønsker du at bestille tid på en af ruterne eller på værkstedet bedes du udfylde tidsbestillingsformularen. Huske at tage stilling til, om det er et sadeltjek eller en sadelprøvning, du vil bestille tid til:

Tidsbestilling Sadeltjek

Tidsbestilling Sadelprøvning

Send dokumentet til Tid@Sadelspecialisten.com Er du i tvivl, er du også meget velkommen til at ringe til os på telefon 71 99 68 30.

Ønsker du en tid hurtigt, anbefaler vi, at du kommer på værkstedet. Sadelmagerne er på værkstedet hver torsdag.

Vi kører i lokalområdet hver uge. Det inkluderer bl.a.:
Billund, Bredsten, Egtved, Ejstrupholm, Fredericia, Give, Grindsted, Hedensted, Jelling, Kolding (nord), Uldum, Vejle, Vorbasse.

Vi kører som udgangspunkt i følgende områder med jævne mellemrum: Herning, Kolding (syd), Silkeborg, Skanderborg og Horsens.

Sadelmagerne kører ude i tidsrummet kl.9-16. Der er ofte rift om eftermiddagstiderne. Har du mulighed for at være fleksibel med tidspunkter, kan vi nemmere finde en hurtig tid til dig.

Aflyser man inden for et hverdagsdøgn af den aftalte tid, faktureres et administrationsgebyr på 300kr.